Ny socialrådgiver

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Socialrådgiver Lizette Faaborg er ansat i DLF fra 1. januar. Lizette Faaborg sidder i Organisationskontoret, hvor hun skal beskæftige sig med arbejdsskadeområdet og med rådgivning og konsulentbistand om psykisk arbejdsmiljø både for DLF's medlemmer og for medlemmer af Danske Underviserorganisationers Samråd (DUS).

Lizette Faaborg er uddannet socialrådgiver fra Roskilde Universitetscenter i 1980. Hun har arbejdet i Ballerup Kommune i 20 år blandt andet som sagsbehandler i bistandsafdelingen og i børnesager. Hun har også beskæftiget sig med rådgivning og har været med til at starte en børnerådgivning. Som jobkonsulent har hun arbejdet med motivationsprojekter for langtidsledige og med jobfastholdelse.

Lizette Faaborg kommer fra et job i formidlingscentret i Storkøbenhavn, hvor hun har arbejdet med særligt udsatte grupper og arrangeret temadage om rådgivning for incestofre.

I DLF erstatter hun socialrådgiver Jakob Nielsen, der har startet egen rådgivnings- og konsulentvirksomhed.