Blog
0   4

Kreativt produkt for de yngste

Abonner på nyt om Anne Rosenskjold i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ønsker du inspiration til at arbejde kreativt med skolens yngste børn om filosofi og identitet, så se hér, hvordan det kan gøres.

Med dette kreative produkt skal børnene tage ejerSKAB over deres tanker og følelser for og om sig selv. De skal beslutte sig for hvilke ord, der skal hænge fremme på bøjler, hvor alle kan se dem. Hvilke ord, de har med sig hele livet, og derfor skal puttes i en kuffert, og hvilke ord der er så personlige, at de skal i en kasse, som gemmes væk bag alt tøjet. Skabet er lavet som den klassiske foldebog, og så fyldes der ellers blot ind med tøj, sko, hatte og kufferter - og selvfølgelig alle de ord og tanker, som børnene har gjort om sig selv og livet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.008 andre er allerede tilmeldt