Uskolet
0   30

Er der da slet ikke noget positivt at sige om de nationale test? Jo jo, hør her

• Hvis du printer resultaterne ud, kan du bruge bagsiden til noter, som rent faktisk er relevante for dine elevers læring.

• Fold et par gange, og benyt dem under et bordben, hvis katederet vipper.

Artiklen fortsætter under banneret

• De har kostet cirka en kvart million kroner i udvikling og drift, siden de blev indført i 2006. Men tænk, hvis det var en kvart milliard, det ville da være endnu værre? Hov vent, de har kostet en kvart milliard.

• Det er faktisk et super værktøj til at pille elever ned, der har for meget selvtillid.

• De er stadig handy som dokumentation, der virker videnskabelig, hvis man ønsker at himle op om »verdens dyreste folkeskole« og finder det politisk brugbart at fremstille den samlede lærerstand som idioter.

• Glæd dig over, at de har gjort dig bekendt med ordet adaptiv, det er ret sejt.

• Fremover vil elever, der kommer hjem med elendige standpunktskarakterer, nemt kunne slå ud med armene og sige: Men husk, Standard Error of Measurement ligger langt over 0,5.

• De har holdt en pæn skare af embedsmænd og politikere beskæftiget de sidste 14-15 år, så de ikke har kunnet gøre skade andre steder på skoleområdet. Okay, det kunne de så ­alligevel.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ