Billedkunst
0   7

En hyldest til naturen: Oplev ny Scherfig-udstilling

Fantasien bar Hans Scherfig langt. Selvom forfatteren og maleren aldrig selv oplevede jungle eller savanne, får hans skildringer af eksotiske naturområder frit løb. Hvad enten det indebærer fredfyldte, planteædende dyr eller naturens skinbarlige grusomhed. Det kan børn og ældre nu opleve, da Nivaagaards Malerisamling inviterer til særudstillingen »Hans Scherfig. Myter og drømme«.

Det er ti år siden, at man sidst kunne opleve en større udstilling med Scherfigs værker på Arken, men nu er der mulighed for at tage eleverne med til en særudstilling, hvor der kan bliver diskuteret biodiversitet og bevaring af naturen. Særudstillingen varer indtil den 7. juni, og grupper på over ti personer kommer ind for 60 kroner per person.

Find undervisningsmaterialet her: nivaagaard.dk/kommende/

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.493 andre er allerede tilmeldt