Debat
0   199

Mere i kontingent

Det er med en vis undren, at Danmarks Lærerforening fra og med 1. januar 2003 igen forhøjer kontingentet, denne gang med 14 kroner per måned. Set i lyset af det elendige resultat, man var i stand til at hive hjem ved Overenskomst 02, synes jeg, at det er moralsk forkasteligt, at man forhøjer kontingentet med næsten 200 procent af den samlede lønstigning over de næste tre år, og det kun efter 1/6 af overenskomstperioden. Nej, man burde slanke i organisationen i stedet for, og start for eksempel med de elendige forhandlere.

Thomas Lindegaard

Artiklen fortsætter under banneret

Middelfart

Svar

Den nævnte kontingentstigning må være en kombination af en stigning i det centrale og det lokale kontingent. Det centrale kontingent steg med seks kroner per måned. Vi har bestræbt os på, at det centrale kontingent højst stiger med prisudviklingen, og jeg er helt enig i, at der er klare grænser for, hvilke kontingentstigninger vi alle sammen vil kunne acceptere. Vi har derfor også besluttet årlige besparelser på cirka 20 millioner kroner. Besparelser, der slår fuldt igennem i løbet af de næste to-tre år.

Anders Bondo Christensen

formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ