Debat
0   4

Bruger du filosofiske samtaler i din undervisning?

Empiri-indsamling til bachelorprojekt

Ifm. mit bachelorprojekt på læreruddannelsen søger jeg kristendomskundskabslærere, som benytter sig af filosofiske samtaler - i større eller mindre grad og på den ene eller anden facon - i undervisningen.

Det vil være en meget stor hjælp for mig, hvis du kan bidrage med din erfaring. Jeg er ikke ude på at bedømme din undervisning, men blot at undersøge et felt. Jeg ved at tiden er knap, men måske kan jeg være med på et møde i jeres fagteam eller andet? Skriftlige besvarelser og telefoninterviews er også en mulighed.

Jeg er interesseret i at tale om kritisk tænkning, valg af indhold og erfaringer med metoden. Alt bliver behandlet anonymt. Må jeg kontakte dig eller din leder? Skriv endelig her eller pr. mail, hvis du kan hjælpe. 

Vidensdeling er vejen frem!

Artiklen fortsætter under banneret

Venlig hilsen

Sanne Sandberg, sannesandberg@outlook.com


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
995 andre er allerede tilmeldt