Debat

Et klik kan forandre alt for et barn....

Data forståelse og Digitalt Selvforsvar

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Regeringen har i dag lanceret kampagnen; ”Digitale krænkelser koster”, der via film viser, hvordan unge mennesker bliver straffet for at dele ting på nettet, de ikke anede var ulovlig. Samt hvordan unge er fortalere for god dannelse på de sociale medier, så vi ikke krænker hinanden. Se Anthon fra Citybois, der er med i kampagnen.

Hos Digital Identitet tilbyder vi en to-timers workshop hvor eleverne får indsigt i, at hvad det betyder ikke at have kontrol over deres data (dvs. deres digitale omdømme), og hvad det betyder at have det. Hvad vil det sige at være et offentligt menneske, hvad er smart ikke at dele, og hvem kan man stole på. Vi fortæller om rettigheder og viser nemme værktøjer eleverne kan bruge for at få kontrol over din digitale identitet, og taler om god adfærd på nettet. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS