Debat
0   2

Et klik kan forandre alt for et barn....

Data forståelse og Digitalt Selvforsvar

Regeringen har i dag lanceret kampagnen; ”Digitale krænkelser koster”, der via film viser, hvordan unge mennesker bliver straffet for at dele ting på nettet, de ikke anede var ulovlig. Samt hvordan unge er fortalere for god dannelse på de sociale medier, så vi ikke krænker hinanden. Se Anthon fra Citybois, der er med i kampagnen.

Hos Digital Identitet tilbyder vi en to-timers workshop hvor eleverne får indsigt i, at hvad det betyder ikke at have kontrol over deres data (dvs. deres digitale omdømme), og hvad det betyder at have det. Hvad vil det sige at være et offentligt menneske, hvad er smart ikke at dele, og hvem kan man stole på. Vi fortæller om rettigheder og viser nemme værktøjer eleverne kan bruge for at få kontrol over din digitale identitet, og taler om god adfærd på nettet. 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.862 andre er allerede tilmeldt