Uskolet
0   14

Vintertid – er curlingtid!

Ah, vinter! Sæson for curling. Er det virkelig så forkert? Må man ikke støtte og hjælpe? Skåne og bakke op? Må man ikke rose, når de kommer dappende med en tegning af et hus og en sol oppe i hjørnet? Gu' må man så. De skal da bare forkæles, de små puttenuttegøjsere - det er jo børn!

Giv dem, hvad de peger på, og lad dem være længe oppe og spise chips. Med holiday-dip. Giv dem plasticlegetøj og bløde puttedyr og yndlingsretter med glasur og Nutella, giv dem klamt slim i giftige farver og kæmpe våben, der larmer. Udskyd tandbørstning og lusekæmning, ryd op på deres værelse, læs deres lektier, læs Strid-bøger og syng Alberte-sange. Lad dem bage mærkelige kager alene i køkkenet og game, til de segner, køb den hundehvalp og lad dem pjække på torsdag, herregud, det er børn. Og det er februar.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ