Blog
2   28

At vende et nej til et ja

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

”Man vil gerne lave alt det kedelige, hvis det er sjovt”

Mange kender Anders Morgenthaler fra hans satiriske striber i politikken og hans tegnefilm, ”Terkel i Knibe” – men han er også engageret i skolepolitik med et kritisk afsæt. Han er medstifter af Den Grønne Friskole på Amager (*), som ligger tæt på min egen bopæl.

Amager er delt af tre forskellige kommuner: København, Tårnby og Dragør. Forleden faldt jeg over denne youtube-video, hvor Anders Morgenthaler taler for nogle skolefolk i Dragør om sine erfaringer fra sin egen skolegang og sine tanker om det at lave skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg finder hans indspark tankevækkende og inspirerende. Jeg vil klart gense videoen igen og tænker at andre også kunne finde den interessant – derfor dette blogindlæg/ denne omtale/ denne anbefaling.

(*) Jeg har omtalt Den Grønne Friskole i et tidligere bogindlæg inkl. en youtube-video, hvor Anders Morgenthaler taler om baggrunden for sit engagement og idéen med en anderledes skole end de almindelige omkringliggende folkeskoler.

”Det etiske kompas – kommuneskole versus privatskole” https://www.folkeskolen.dk/809301/det-etiske-kompas--kommuneskole-versus-privatskole

Note: Fotoet øverst er et screenshot fra videoen.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ