Blog
0   2

Forandring fryder, men kommer sjældent af sig selv.

Abonner på nyt om Stine Clasen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lærere ved godt, hvad der skaber unødig støj i et klasseværelse. Med enkle redskaber og justeringer af de eksisterende rammer kan læringsrummet i sin helhed forbedres markant til glæde for både elever og lærere.

Otte Sekunder.

Det er den ideelle tid, det burde tage at afkode et lokale i forhold til de funktioner, rummet inviterer til. For et rum opleves altid intuitivt. Nogle rum signalerer tryghed, orden og balance, andre gør det modsatte. Det har stor betydning for overblikket og motivationen til at gå ind i rummet, at man tydeligt både fornemmer og kan se, hvor hvilke funktioner tænkes udført.

Artiklen fortsætter under banneret

PPR konsulenter besøger hvert år Aarhus Kommunes specialklasser med henblik på at give sparring på indretning af læringsrum, så de ud fra lokale vilkår udnyttes bedst muligt i henseende til at understøtte den ønskede pædagogiske hensigt.

Læs Morten Krogsholms artikel Forandring fryder, men kommer sjældent af sig selv i ÅLF’s medlemsblad Mandat her:

www.aalf.dk/media/13075800/mandat-7-forandring-fryder-men-kommer-sjaeldent-af-sig-selv.pdf


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
621 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.469 andre er allerede tilmeldt