Blog
0   7

Find en god bog til litteraturundervisningen i dansk: www.bogbotten.dk

Abonner på nyt om Litteratur, lærdom og læreruddannelse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvilken målgruppe henvender bogen sig til? Hvordan er sproget? Hvad handler den om? Er det letlæsning, er det en billedbog, er det en helt særlig bog? Vil man have svar på disse danskfaglige spørgsmål, så tjek ind på www.bogbotten.dk. Der er fremragende søgefunktioner på forfattere, på værker, på målgruppe og på tematik. Det kan anbefales.

Find en god bog til litteraturundervisningen i dansk: www.bogbotten.dk

Hvilken målgruppe henvender bogen sig til? Hvordan er sproget? Hvad handler den om? Er det letlæsning, er det en billedbog, er det en helt særlig bog?

Vil man have svar på disse danskfaglige spørgsmål, så tjek ind på www.bogbotten.dk.

Der er fremragende søgefunktioner på forfattere, på værker, på målgruppe og på tematik. Det kan anbefales.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er hundredevis af forfattere at finde her, tusindvis af anmeldelser, og det er det nyeste litteratur, der står øverst.

Der er masser af gode anmeldere, CFU har udvalgt mange gode ”dansk-bøger”, som de har lavet undervisningsmateriale til, og på undervisningsplatformene kan man også få mange forslag til undervisning i god litteratur. Men… vil man selv orientere sig i den store børnelitterære verden, så er www.bogbotten.dk et sted, hvor man kan søge – og finde svar.

De (frivillige) redaktører skal ikke ”sælge” noget, det skal anmelderne heller ikke. Redaktørerne er ”børnelitteratur-eksperter”: Maria Louise Bjørn Bjerrum, Katarina Skovsende,  Charlotte Rugbjerg og Janne Højrup Nielsen, Det er IBBY, Danmark; der ejer og driver sitet.

Maria Louise Bjørn Bjerrum skriver (og det er dækkende for alle redaktører): ”Min passion er at få børne- og ungdomslitteraturen ud til børn, unge og voksne, der også har et hjerte, der banker for de gode historier. Jeg læser selv bunker af bøger og oplever en stor glæde ved at finde en velfungerende letlæsningsbog, dragende fantasyfortællinger, smukke grafiske romaner, gribende ungdomsbøger, betagende billedbøger og alt det, der ligger imellem.”


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.234 andre er allerede tilmeldt