Fysik/kemi
1   0

Lærer drak svovlsyre i timen

Arbejdstilsynet udstedte hele fem påbud til Viby Skole på Midtsjælland, efter at en lærer kom til at drikke svovlsyre i en undervisningstime. Svovlsyren blev opbevaret i en flaske til demineraliseret vand, skriver Dagbladet.

Der var sat et stykke malertape på flasken, hvor der med kuglepen var anført flaskens virkelige indhold, nemlig stærk svovlsyre. Eleverne skulle i et forsøg blande demineraliseret vand med salt og smage på vandet. Derfor ville læreren forinden sikre sig, at der ikke var noget galt med vandet.

Læreren blev hastet til sygehuset, og Arbejdstilsynet gav skolen to strakspåbud og tre 'almindelige' påbud, skriver Dagbladet Roskilde.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.406 andre er allerede tilmeldt