0   167

Julemanden i gavehumør

Fem dage med is og sne i Kangerlussuaq, overnatning på ishotel, hundeslædetur og meget mere. Det kan du vinde på julemandens hjemmeside. Du skal hjælpe Grumli, en lille trold, med at finde lyset. Lykkes det, har du chancen for at vinde en tur til Julemandens eget land.

Artiklen fortsætter under banneret

På siden finder du også julekalender, juleeventyr, eletroniske julekort og ideer til juleklipperier.

Julemanden modtager stadig flere mail i stedet for det traditionelle brev fra mange børn. Men du kan stadig sende et almindeligt brev til julemanden, og hvis du sender det inden den 10. december og husker at skrive afsender på kuverten, garanterer Julemanden et svar inden jul. Ønskesedlen skal sendes til 'Julemanden, 2412 Nuuk, Grønland'. Læs mere om Julemanden på www.santa.gl


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks