Blog
0   5

Forskningsrapport for "Pædagogik på kanten" lagt på nettet

Abonner på nyt om Pædagogik på kanten i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Rapport for DPU-projektet "Pædagogik på kanten" er lagt på nettet i dag - den er frit tilgængelig for alle.

Projektet, “Pædagogik på kanten”, der løb i 3 år (2016-2019) er nu afsluttet og afrapporteret. Rapporten er netop i dag lagt ud på DPU’s hjemmeside for rapporter: ebooks.au.dk/aul/catalog/book/360  - og også vedhæftet dette blogopslag. En lang række forskere og andre fagpersoner har ”været inde over” projektet i perioden - hvilket også fremgår af de første par sider i rapporten.

Udover nævnte rapport har projektet i perioden medført flere konferencer  og adskillige artikel- og bogpublikationer, bl.a. bogen ”Intensiv læring”, der udkom på Dafolo sidste år og bogen med samme navn som projektet, ”Pædagogik på kanten”, der udkom ved projektets start på forlaget Mindspace.

Artiklen fortsætter under banneret

Undervejs har vi her på vores blog på Folkeskolen.dk postet en lang række blogindslag - og bloggen fortsætter, ligesom mange af de delprojekter, som "Pædagogik på kanten" har været paraply, også gør. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.273 andre er allerede tilmeldt