Anna Davidsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev meget stille på Klokkerholm Skole i Hjallerup, da elever og lærere samledes i skolegården for at få meddelelsen om, at Anna Davidsen var sovet stille ind lørdag den 9. november. Anna havde kæmpet en brav kamp imod sygdommen. Hun havde været syg længe, men først for nylig måtte hun holde sig hjemme. Sit arbejde ville hun passe, selv om det må have været hårdt for hende, og hun søgte på forbilledlig vis at holde livsmodet oppe indtil det sidste.

Anna var et meget aktivt og engageret menneske, der i mange år udførte et stort arbejde i skolernes kunstforening, ligesom hun har arrangeret skiftende udstillinger af forskellige kunstnere på skolen. Også i husmoderforeningens regi arrangerede Anna utallige kurser og foredrag. Hun havde i det hele taget en meget stor andel i det kulturelle liv i Klokkerholm.

Anna har været en yderst værdsat lærer på Klokkerholm Skole i 31 år. Hun var en ildsjæl i sin lærergerning, hun var en særdeles dygtig og engageret dansklærer, og hendes kreative evner som lærer i billedkunst var helt specielle. Desuden lå elevernes ve og vel hende meget på sinde - både fagligt og personligt. Det kunne eleverne føle, og derfor holdt de utroligt meget af hende, og mange har gennem årene nydt godt af Annas varme hjerte.

Også som kollega var Anna en personlighed. Hun var et meget varmt menneske, der altid havde tid til at lytte og hjælpe. Annas død har berørt os meget. Det er underligt og tomt, at vi nu ikke mere har hende iblandt os. Vi vil alle savne hende meget.

Æret være Anna Davidsens minde.

Tove Thomsen skoleinspektør

Powered by Labrador CMS