Teater og materiale om selvmord

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Husets Teater i København sætter en ny forestilling op. 'Norway.today' hedder stykket, der handler om to unge, som vil begå selvmord sammen. De mødes i et chatroom på nettet. Julie har det svært med livet og beslutter sig for at begå selvmord. Ikke så meget fordi hun vil dø, men fordi hun ikke ved, hvorfor hun skal leve. Derfor søger hun en ligesindet til at foretage handlingen sammen med. August melder sig, og de mødes for at udføre planen højt oppe i fjeldet. Men pludselig bliver de forelskede og mærker suset af lykke og tvivlen.

Publikum bliver involveret i de to unge menneskers tanker om livet og døden.

Der er udarbejdet et studiemateriale til forestillingen, som belyser dels den konkrete handling, et selvmord er, dels selvmordet som filosofisk fænomen.

De to unge spilles af Thure Lindhardt og Lene Maria Christensen. De kan opleves fra den 4. januar til den 8. februar. Læs mere og find materialet på www.husetsteater.dk

Powered by Labrador CMS