Debat

Elendig poesi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lars Prier, du vil så gerne have, at Fru Fischer står frem. Hvorfor slapper du ikke bare af og griner af hendes elendige poesi, der afslører enhver mangel på forståelse for æstetisk sans? I stedet for at bekymre dig om den propaganda, der bliver udøvet i Fru Fischers spalte, burde du langt snarere bekymre dig om den reformpædagogiske propaganda og pædagogisk-humanistiske ensretning, der finder sted på seminarierne. Den er langt mere manipulerende, forførende og subtil (subtil kun i den forstand, at de unge studerende, ligesom alle andre unge i dag, er for sløve til at opfatte den) og fordrejer hovederne på en naiv generation af unge studerende, der ikke har nogen holdninger, hvilket gør det langt lettere at udstyre dem med de 'rigtige' meninger til det kommende arbejde som lærer. Der findes på seminarierne en skjult dagsorden, der bevidst modarbejder alle de af regeringens tiltag, der peger på en mere traditionel skoleform. Den er langt farligere end en kvart ugentlig side.

Michael Munk Kucirek

Odense Seminarium

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler