Tv-programmer om stress

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 28. oktober sender Danmarks Radio første afsnit i en serie om stress. 'Stress - Den moderne syge' hedder programmet, der sætter fokus på danskerne og deres forhold til stress. Det kommer blandt andet til at handle om danske familier med stress, børn og stress og ledere og stress.

I det andet program møder vi læreren Pia Bühring (billedet), der måtte opgive at undervise. Familieliv og et travlt job betød, at Pia blev alvorligt syg af stress. Hende kan du møde mandag den 4. november.

Programmerne bliver sendt hver mandag klokken 22.30 på DR2. De bliver genudsendt på DR1 den efterfølgende søndag klokken 12.10. I forbindelse med det første program bliver der arrangeret en temaaften om stress. Den bliver sendt den 28. november klokken 19 til 20.

I forbindelse med udsendelserne kan du fra den 28. okto-ber læse mere om stress på www.dr.dk/stress