Debat

Skolereformens bagside

Vive rapporten

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolereformens bagside..

Ved skolereformens indførsel blev der lavet aftale om, at alle lærere skulle være linjefagsuddannet, det ville så afstedkomme, at eleverne ville blive fagligt dygtigere..Nogle lærere har fået et ekstra linjefag, eller et kort kursus og dermed en ny titel (efteruddannelse er altid godt)...men Vive undersøgelsen viser at eleverne ikke er blevet dygtigere.

Min Skoles organisering før reformen var få lærere omkring klassen,(på min årgang i udskolingen max. 4-5 lærere pr. klasse) så vi kunne samarbejde omkring elevernes læring og trivsel. NU mange faglærere ind og ud af klassen, som gør det svært at lave relationsarbejde, og dermed manglende trivsel ..og trivsel hænger sammen med læring..Min 7. klasse havde som udgangspunkt 8 faglærere i 2019...de har indtil videre fået 2 nye lærere i 3 fag..og jeg vil slet ikke blande deres 5-6 skoleår ind i det her..der opgav jeg at tælle..

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS