Debat

Behold Fru Fischer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Fri os fra Fru Fischer' skriver Lars Prier i Folkeskolen nummer 40.

Hvad mener han egentlig med det? Er det en opfordring fra 'et demokratisk flertal' til et fagblad om at skaffe sig af med en skattet (og vis) klummeskribent, fordi 'nogen' er de fleste?

Dét vil jeg som (åbenbart) tilhørende mindretallet i hvert fald nødigt finde mig i.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lars Prier og hans 'demokratiske flertal' (det kunne måske tænkes, at de bare er de fleste) kan fri sig selv for Fru Fischer ved blot at lade de forargelseslystne øjne rulle forbi Fru Fischers (layoutmæssigt iøjnefaldende) klumme. Selv om de bortset fra forargelsen næppe vil tage skade af lidt visdom - oven i købet serveret på velbegavet, elegant måde.

Lad os beholde Fru Fischer - og skulle det vise sig, at hun foruden skribentvirksomheden også er lærer for vore børn - så også i folkeskolen.

Svend Erik Thomsen

Kirke Hyllinge