Fagmøderne byder på dialog om fagene og Fælles mål. Arkivfoto

Fagmøder om Fælles Mål og udvikling af fagene

Vær med til at debattere udvikling af undervisningen i fagene på møder fem steder i landet. Børne- og Undervisningsministeriet, DLF, KL, Skolelederne, Børne- og kulturcheferne inviterer til dialog om fagene og Fælles Mål i februar og marts.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Formålet med fagmøderne er "at sikre, at intentionerne om et større lokalt råderum i lovændringen om fælles mål realiseres lokalt og at sikre, at skolerne kender til og anvender de nye læseplaner og undervisningsvejledninger i fagene", står der i invitationen. Der er tilmeldelsesfrist 31. januar.

Hver kommune inviteres til at deltage med op til 10 personer - lærere, børnehaveklasseledere, vejledere, skoleledere og forvaltningsfolk.

Baggrunden for fagmøderne er aftalen om øget frihed om Fælles Mål i folkeskolen og de nye læseplaner og undervisningsvejledninger i fagene.

Programmet for fagmøderne er et punkt om Fælles Mål og de øgede frihedsgrader samt en workshop om udviklingen af undervisningen i fagene. Workshoppene vil være fagopdelte, og ministeriets læringskonsulenter faciliterer hver workshop. Der inddrages eksempler til inspiration og samles op på, hvordan dagens drøftelser kan omsættes i egen praksis på den enkelte skole og i den enkelte kommune.

Fagmøderne finder sted i København 25. februar, i Næstved 26. februar, 5. marts i Aarhus, 6. marts i Odense og 13. marts i Aalborg.

Læs mere

Indbydelse mv. på uvm.dk

Powered by Labrador CMS