Fælles mål
0   5

Fagmøder om Fælles Mål og udvikling af fagene

Vær med til at debattere udvikling af undervisningen i fagene på møder fem steder i landet. Børne- og Undervisningsministeriet, DLF, KL, Skolelederne, Børne- og kulturcheferne inviterer til dialog om fagene og Fælles Mål i februar og marts.

Formålet med fagmøderne er "at sikre, at intentionerne om et større lokalt råderum i lovændringen om fælles mål realiseres lokalt og at sikre, at skolerne kender til og anvender de nye læseplaner og undervisningsvejledninger i fagene", står der i invitationen. Der er tilmeldelsesfrist 31. januar.

Hver kommune inviteres til at deltage med op til 10 personer - lærere, børnehaveklasseledere, vejledere, skoleledere og forvaltningsfolk.

Artiklen fortsætter under banneret

Baggrunden for fagmøderne er aftalen om øget frihed om Fælles Mål i folkeskolen og de nye læseplaner og undervisningsvejledninger i fagene.

Programmet for fagmøderne er et punkt om Fælles Mål og de øgede frihedsgrader samt en workshop om udviklingen af undervisningen i fagene. Workshoppene vil være fagopdelte, og ministeriets læringskonsulenter faciliterer hver workshop. Der inddrages eksempler til inspiration og samles op på, hvordan dagens drøftelser kan omsættes i egen praksis på den enkelte skole og i den enkelte kommune.

Fagmøderne finder sted i København 25. februar, i Næstved 26. februar, 5. marts i Aarhus, 6. marts i Odense og 13. marts i Aalborg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ