Teach First
0   8

Teach First får 6,7 mio. kr. til at rekruttere matematik- og naturfagslærere

Industriens Fond har valgt at støtte Teach First Danmarks science-strategi med yderligere 6,7 mio. kroner i perioden 2020-2023. Den nye bevilling vil gå til at rekruttere og uddanne matematik- og naturfaguddannede gennem Teach Firsts toårige læreruddannelse. Programmet omfatter en ansættelse som lærer på en folkeskole i et socioøkonomisk udsat område samt en fuld meritlæreruddannelse i samarbejde med professionshøjskolerne KP og Absalon.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.986 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.450 andre er allerede tilmeldt