Debat

Fri os fra 'Fru Fischer'

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så var den der igen i Folkeskolen nummer 38. Endnu en gang skulle den siddende regering og Pia Kjærsgaard lige svines til af den 'morsomme' klummeskriver Fru Fischer.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, hvem dette sandhedsorakel egentlig er, og hvis holdninger hun udtrykker, for det er i hvert fald ikke mine holdninger.

Endelig burde det måske så småt sive ind hos redaktionen, at medlemmerne af Danmarks Lærerforening ikke alle er venstreorienterede 68'ere med ensrettede meninger og Tvindhår, og at mange (selv socialdemokrater) er helt på linje med den nuværende regerings nødvendige og gennemfornuftige stramninger af udlændingepolitikken - tænk, der er faktisk et demokratisk flertal for den førte politik.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Og slutteligt . . . hold nu op med at sammenligne tilstandene her til lands med tilstandene 'syd for grænsen' (under nazismen), som Fru Fischer gør i sin ulækre klumme. Der må dog være en grænse for perfiditeter i et fagforeningsblad.

Lars Prier

Selsmoseskolen, Høje-Taastrup