Debat

Fornuft i faglighed

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En ironisk Henning Jakobsen fra Køge gør sig i Folkeskolen nummer 38 til talsmand for, at DLF kun skal varetage de seminarieuddannede folkeskolelæreres interesser. Kvababbelsen skyldes angiveligt, at der efterhånden er mange lærere, som ikke har været vejen omkring seminariet, men alligevel ved ansættelse bliver indplaceret i lønramme 26. Det er dog svært i Henning Jakobsens indlæg at få øje på andet og mere end slet begrundet surhed, som han så i farten forsøger at skjule bag en fernis af faglighed.

Vi er nemlig en hel del fuldgyldige medlemmer af DLF, som på baggrund af alskens andre længerevarende og dyre uddannelser, herunder årelange studier på universiteterne, med fornøjelse og faglig kompetence påtager os at afhjælpe folkeskolens store problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft.

I den situation er det naturligvis vores fælles fagforenings opgave at arbejde også for vore rettigheder og interesser. Der må være fornuft i fagligheden og grænser for galskaben!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Niels Skipper Petersen

Hirtshals