Debat
0   254

Fornuft i faglighed

En ironisk Henning Jakobsen fra Køge gør sig i Folkeskolen nummer 38 til talsmand for, at DLF kun skal varetage de seminarieuddannede folkeskolelæreres interesser. Kvababbelsen skyldes angiveligt, at der efterhånden er mange lærere, som ikke har været vejen omkring seminariet, men alligevel ved ansættelse bliver indplaceret i lønramme 26. Det er dog svært i Henning Jakobsens indlæg at få øje på andet og mere end slet begrundet surhed, som han så i farten forsøger at skjule bag en fernis af faglighed.

Vi er nemlig en hel del fuldgyldige medlemmer af DLF, som på baggrund af alskens andre længerevarende og dyre uddannelser, herunder årelange studier på universiteterne, med fornøjelse og faglig kompetence påtager os at afhjælpe folkeskolens store problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under banneret

I den situation er det naturligvis vores fælles fagforenings opgave at arbejde også for vore rettigheder og interesser. Der må være fornuft i fagligheden og grænser for galskaben!

Niels Skipper Petersen

Hirtshals


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ