Blog
0   11

Vi har gået i skole i 100 dage...

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

...det har vi ventet længe på.

Vi har gået i skole i 100 dage, det har vi ventet længe på, synger vi hver morgen i denne uge i min børnehaveklasse. På fredag skal vi holde 100 dags fest og vi har 49 børn, der glæder sig. 

Vi har siden vi startede efter juleferien arbejdet med tallet 100 og på fredag er det så festdag.

Fra første skoledag i august, har vi hver dag rykket en pil på en tal-orm der hænger i klassen; Ole orm. Han er blevet længere og længere, som ugerne er gået. Nu kan han kke blive længere, fra på mandag tæller vi fra 100 til 0 = også er det sommerferie :-)

I mandags da vi var på skovskole havde min ene kollega lavet et løb i skolen, som denne dag selvfølgelig var omdøbt til 100 meter skoven. På poster rundt i skoven, mødte vi Peter Plys og hans venner og skulle lave forskellige opgaver. Vi skulle bl.a løbe 100 m på tid. Finde 100 grankogler. Følge en snor der var 100 m lang og meget mere. Fantastisk fundet på.

Artiklen fortsætter under banneret

I dag har vi tegnet/farvelagt 100 iskugler og 10 vafler, som nu pynter i vores klasse. Hver dag øver vi på sangen 100 mus med haler på og 100 dags sangen, som jeg selv har digtet. 

På fredag kommer hele dagen til at omhandle 100. Vi skal bl.a. tegne os selv, som vi tror vi ser ud, når vi er 100 år. Hoppe 100 hop, klappe 100 klap, være stille i 100 sekunder, tælle til 100, farvelægge 100 cirkler, bygge tårne af 100 klodser og meget meget mere.

Børnene skal også lave en udstilling med 100 ens ting, som de har med hjemmefra og måske får vi besøg af en 100 årig ( vores fantastiske koordinator kommer udklædt med maske på, så han ligner en ældre mand, blød hat og stok)

I sidste time har vi inviteret forældrene til forældrekaffe. 

Som jeg skrev har vi 49 børn der glæder sig... men der er flere.... vi voksne glæder os også, det plejer at være så hyggelig en dag.

 

Hvordan fejrer I, at vi har gået i skole i 100 dage?


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt