0   84

Ulf Andersen-Høyer

Det var med dyb sorg, vi den 13. august fik meddelelsen om Ulf Andersen-Høyers død. Trods ukuelig livsvilje måtte han til sidst give op over for sin alvorlige sygdom.

Ulf blev ansat på Langhøjskolen i Hvidovre i 1970. Dansk og hjemkundskab var hans linjefag, men også de kreative fag havde hans interesse. Han skabte skolens 10.-klasse-projekt, som han navngav 'Kost, krop og sjæl'. Her var åbenhed over for andre måder at forstå og opleve livet på uden at miste jordforbindelsen. Ulf havde evnen til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Artiklen fortsætter under banneret

Mange elever har nydt godt af Ulfs karismatiske personlighed, menneskelige varme og store indlevelse i andres ve og vel.

Ulf havde organisationstalent. Arrangementer blev altid tilrettelagt og udført på en afslappet og ustresset måde. Vi har svært ved at forestille os fester uden Ulfs medvirken. Han var en blændende taler og entertainer, en humørbombe, der eksploderede ved enhver festlig lejlighed. Ulf var et samlingspunkt, der skabte humør omkring sig.

I ægteskabet med Dorte brød hans sceniske talent igennem og kom til udfoldelse i lærerkomedier. Sammen med Dorte skabte han et teaterstykke, 'Hups'. Det var et meget humoristisk stykke om ligestilling, og de modtog Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråds kulturpris.

Vi sørger over at have mistet Ulf, men er samtidig taknemmelige for, at vi har kendt ham. Han har sat sig spor og minder, vi altid vil have hos os.

Vores tanker går i denne svære tid til Dorte og familien.

Kollegerne på Langhøjskolen i Hvidovre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet