Blog
0   1

Foredrag om praksis

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det at vi praktikere kommer ud og holder oplæg og workshops tænker jeg er en meget positiv ting. Der kan godt mangle en kobling mellem det akademiske og det praktiske.

5-3-1 strategien for at udvide netværket og linke op med interessante personer virker på platformen linked in. Jeg har liked 5 post hver dag, kommenteret på to og skrevet et indlæg en gang hver dag i en måned. Det har givet pote, og linkedins alegoritmer har fundet ud af at linke mig op med en interessant kursusvirksomhed, hvor jeg skal ned at holde foredrag sidst i februar omkring nogen af de ting jeg virkelig brænder for: Mindfulness, low arousal, stress-sårbarhed og affektsmitte.

 

Artiklen fortsætter under banneret

De ting jeg bruger i min dagligdag kan jeg komme ud og videreformidle til en større gruppe, og det glæder mig. 

 

Photo by Ahmad Fahmi on Reshot


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.122 andre er allerede tilmeldt