0   81

14.000 elever fitforfight

Deltagerantallet til fitforfight slog i år alle rekorder. 14.000 elever fra landets femteklasser deltog i konkurrencen. Målet er at lære eleverne mere om sunde kost- og motionsvaner på en sjov måde. Det sker gennem et tværfagligt forløb, der omfatter både viden, sportslige discipliner, it og kreative indslag. Undervejs dyster klasserne mod hinanden i en række konkurrencer.

Årets vinderklasser var fra Sunds Skole i Nordjylland, Højby Skole på Fyn og Vangeboskolen i Holte. Præmien var en fælles aktivitetsdag på Koldingegnens Idrætsefterskole, der blandt andet bød på mountainbike, minikoncert med Mek Pek og havkajak, hvor også undervisningsminister Ulla Tørnæs deltog.

Artiklen fortsætter under banneret

Dansk Skoleidræt og Mejeriforeningen står for konkurrencen, og de vil i løbet af efteråret sende materiale om den næste runde af fitforfight. Her vil både femte- og sjetteklasser blive inviteret. Læs mere på www.fitforfight.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet