14.000 elever fitforfight

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Deltagerantallet til fitforfight slog i år alle rekorder. 14.000 elever fra landets femteklasser deltog i konkurrencen. Målet er at lære eleverne mere om sunde kost- og motionsvaner på en sjov måde. Det sker gennem et tværfagligt forløb, der omfatter både viden, sportslige discipliner, it og kreative indslag. Undervejs dyster klasserne mod hinanden i en række konkurrencer.

Årets vinderklasser var fra Sunds Skole i Nordjylland, Højby Skole på Fyn og Vangeboskolen i Holte. Præmien var en fælles aktivitetsdag på Koldingegnens Idrætsefterskole, der blandt andet bød på mountainbike, minikoncert med Mek Pek og havkajak, hvor også undervisningsminister Ulla Tørnæs deltog.

Dansk Skoleidræt og Mejeriforeningen står for konkurrencen, og de vil i løbet af efteråret sende materiale om den næste runde af fitforfight. Her vil både femte- og sjetteklasser blive inviteret. Læs mere på www.fitforfight.dk

Powered by Labrador CMS