Debat
0   167

Forkert signal

Pensionsproblemerne er i dag så store som nogensinde - ikke mindst de overenskomstansattes. Det vil derfor være et helt forkert signal at halvere pensionisternes repræsentation i hovedstyrelsen.

Pensionen er en del af livslønnen og dermed et anliggende for alle DLF´s medlemmer. Fraktion 4's repræsentanter i hovedstyrelsen varetager derfor ikke kun de nuværende pensionisters interesser, men også de kommendes.

Artiklen fortsætter under banneret

Som følge af kommunaliseringen i begyndelsen af 90'erne mistede tjenestemandspensionisterne deres overenskomststemmeret, hvilket efter min mening betød en svækkelse af pensionisternes stilling i foreningen.

Forslaget om kun én repræsentant i hovedstyrelsen vil betyde en yderligere svækkelse i modstrid med den vægt, pensionsproblemerne har haft på de senere års kongresser.

Det står også i skærende modsætning til den konference, DLF afholdt i begyndelsen af året på Skarrildhus om udviklingen af foreningens pensionistpolitik. Den blev opfattet som et glædeligt skridt i den rigtige retning.

Arbejdet med pensionsproblemerne skal ikke nedprioriteres, men opprioriteres, og pensionisternes repræsentation i hovedstyrelsen fastholdes.

Jørgen Pagh Andersen

næstformand i Københavns Lærerforenings pensionistafdeling


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ