Debat
0   166

Miraklernes tid

I modsætning til hvad Torben Thomsen antyder i sidste nummer af Folkeskolen, var det ikke spor for sjov, at undertegnede på sidste møde i hovedstyrelsen konstaterede, at det direkte valg til formandsposten desværre ikke bliver til noget. Det vil nemlig forudsætte, at kongressen om tre uger giver afkald på retten til at vælge formand imod hovedstyrelsens anbefaling. Skal det kunne ske, må det i det mindste forudsætte, at medlemmerne ude i kredsene på møder med de kongresdelegerede tilkendegiver, at de forventer, at de delegerede stemmer for det fremlagte forslag om direkte valg. Endvidere at de kongresdelegerede lever op til en sådan forventning. Hvis Torben Thomsen hertil vil sige, at det kan da ikke udelukkes, har han fuldstændig ret. Miraklernes tid er ikke forbi. De indtræffer bare ret sjældent.

Niels Christian Sauer

Artiklen fortsætter under banneret

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt