Debat

Miraklernes tid

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I modsætning til hvad Torben Thomsen antyder i sidste nummer af Folkeskolen, var det ikke spor for sjov, at undertegnede på sidste møde i hovedstyrelsen konstaterede, at det direkte valg til formandsposten desværre ikke bliver til noget. Det vil nemlig forudsætte, at kongressen om tre uger giver afkald på retten til at vælge formand imod hovedstyrelsens anbefaling. Skal det kunne ske, må det i det mindste forudsætte, at medlemmerne ude i kredsene på møder med de kongresdelegerede tilkendegiver, at de forventer, at de delegerede stemmer for det fremlagte forslag om direkte valg. Endvidere at de kongresdelegerede lever op til en sådan forventning. Hvis Torben Thomsen hertil vil sige, at det kan da ikke udelukkes, har han fuldstændig ret. Miraklernes tid er ikke forbi. De indtræffer bare ret sjældent.

Niels Christian Sauer

medlem af DLF's hovedstyrelse

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler