Bliv klogere på kødkultur og den berejste tomat

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dansk Vegetarisk Forening har offentliggjort et digitalt læringsunivers »Mad & Miljø«. Her kan lærere og elever i udskolingen blandt andet blive klogere på, hvorfor der er så store forskelle på kødforbruget globalt, og hvad det betyder for miljøet, om en tomat er produceret i Danmark eller ej.

Det digitale læringsunivers er målrettet naturfag, samfundsfag og madkundskab, men kobler sig også til det tværgående fag it og medier. Der er også mulighed for at bestille undervisningsmateriale i form af elevhæfter, lærervejledninger og quizkort, mens skoler også kan få besøg af en ung ambassadør med forstand på miljø eller pædagogik.

Læs mere: vegetarisk.dk/skole