Debat

Undskyld Jørgen Stampe

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har opdaget, at jeg har rodet dig sammen med en anden, nemlig Erik Håkonsson, der også deltog i tv-udsendelsen.

Derfor får du her en uforbeholden undskyldning.

Jeg er meget ked af, at jeg blandede noget personligt ind i mit indlæg. Noget, jeg normalt afholder mig fra, da det kan forplumre budskabet, hvilket det jo også har gjort. Jeg har læst dit svar og er ked af, at du finder tonen nedladende, da min hensigt jo var at vise, at de to 'fløje' i foreningen i realiteten ikke er fløje, men arbejder på forskellige fronter, og forhåbentlig kan det læses i den ånd.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg prøvede endda i mit indlæg at understrege, at der ydes seriøst og dygtigt forhandlingsarbejde fra nogle, mens andre er gode til at tolke lærernes daglige oplevelser, og at det er ærgerligt, at dette opfattes som indbyrdes modstridende.

Tager jeg mon fejl? Uden for denne problematik kommer så, at de pædagogiske udmeldinger virker forvirrende, uoverskuelige og i værste fald medvirker til at give denne rædsomme utilstrækkelighedsfølelse.

Når billedet af, hvem i og uden for vores forening der siger hvad om pædagogik, bliver uklart, opstår en opfattelse af 'pædagogisk politisk korrekthed', som forstærker utilstrækkelighedsfølelsen og giver den såkaldte 'dobbeltafstraffelse', hvor det er ligegyldigt, hvad du gør, så vil det være forkert. Et magtmiddel, der i denne sammenhæng stiller lærerne svagt i forhold til omverdenen. For en ordens skyld vil jeg sige, at jeg ikke har hørt dig sige noget, jeg finder fjollet (så meget mere er jeg ked af min fejltagelse).

En stråmand er i min forståelse en, der arbejder på en andens vegne. Det gør jeg ikke! Jeg har mine egne personlige synspunkter, som vil finde modstand eller støtte i forskellige sammenhænge.

Stine Preston

Vejle

Powered by Labrador CMS