0   58

Kvalitet i specialundervisningen

I maj 2000 vedtog Folketinget en ændring af folkeskoleloven. Den betyder blandt andet, at børn og unge med behov for vidtgående specialundervisning fremover i langt højere grad end tidligere skal have mulighed for et undervisningstilbud så tæt ved hjem og skole som muligt.

Undervisningsministeriet har fulgt op på lovændringen ved at sætte et treårigt kvalitetsprogram i værk. Formålet med det er at sikre en fortsat udvikling af kvaliteten i specialundervisningen - deraf navnet KVIS.

Artiklen fortsætter under banneret

I de tre år programmet løber, vil Undervisningsministeriet udgive små inspirationshæfter. Der er netop kommet to. De hedder 'På vej mod bedre specialundervisning' og 'Den Gode Visitation'. Hæfterne retter sig mod forældre, lærere, pædagoger, skoleledere, forvaltningsledere og medarbejdere fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. De kan findes på hjemmesiden www.kvis.org, hvor man også kan abonnere på KVIS-nyheder og finde andre informationer om projektet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet