0   68

Kulturråd med ny formand

Kulturrådet for Børn får ny formand, og rådets virke forlænges til sommeren 2003. Den ny formand hedder Bjarne Pedersen og har været med i Kulturrådet for Børn fra starten. Han er nuværende børne- og ungedirektør i Helsingør Kommune og tidligere formand for Børne- og Kulturchefforeningen. Desuden er han medlem af Tænketanken vedrørende integration.

Bjarne Pedersen er begejstret for forlængelsen af rådets levetid.

Artiklen fortsætter under banneret

'Jeg er glad for kulturministerens signal om, at vi skal fortsætte med arbejdet helt frem til skoleårets slutning næste år, fordi vi så har en god chance for at slutte projekterne af fra vores side på en god måde. Men jeg er ikke i tvivl om, at mange af projekterne kan klare sig selv, fordi børnekulturen er blomstret op mange steder i rådets levetid', siger han.

Et af de projekter, der kan blive fulgt til dørs, er 'Den kulturorienterede skole'. Det er et toårigt forsøg med det formål at styrke samarbejdet mellem folkeskolen og det lokale kunst- og kulturliv.

Projektet er nu halvvejs i de 12 udvalgte kommuner, og Kulturrådet har afsat syv millioner kroner til at færdiggøre det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet