Debat

Grænseløst irritereret

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da jeg læste Poul Erik Dyreborgs læserbrev i Folkeskolen nummer 23, irriterede det mig grænseløst, at redaktionen havde forkortet det, idet mit syn på Else Johansen og Kristian Fløj-Jensen åbenbart er det samme som Poul Erik Dyreborgs. Men da jeg så i nummer 24 læste redaktionens begrundelse for forkortelsen, blev jeg vred. Tænk, redaktionen mener ikke, at danske lærere kan læse og forstå norsk. Hvad i alverden bilder redaktionen sig ind. Hvem tror den egentlig, den er, siden den er så hovskisnovski bedrevidende angående danske læreres åndsevner. Det er under al kritik. Er redaktionen ikke klar over, at vi - Folkeskolens læsere - på en måde er dens arbejdsgivere, idet vi formodentlig gennem vort kontingent betaler dens lønninger. Det ville for øvrigt være ønskeligt, om vi havde mere at sige ved ansættelse og gerne også afskedigelse af redaktør og redaktion, så vi fremover kunne undgå en sådan nedvurdering fra disse smagsdommeres side.

Else Dalby Lyngby

Svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Folkeskolen giver overskud, så der går ingen kontingentkroner til at lønne bladets medarbejdere.

Redaktionen