Debat
0   151

Team Tavshed

Med et læserbrev i Folkeskolen nummer 24, 'Næsten som Farum', forsøgte jeg at få kredsstyrelsen for Vestlollands Lærerkreds til at præstere en skriftlig reaktion. Kredsstyrelsen var orienteret om læserbrevet og havde god tid til at udtrykke sig i medlemsbladet, men styrelsen valgte altså at repræsentere Team Tavshed, og jeg ved ikke, om passiviteten skyldes ideologi eller psykologi.

Da jeg således ikke kommer længere ved at tale om det, kredsstyrelsen ikke vil tale om, forlader jeg debatten, så undskyld jeg pillede i facaden, hr. kredsformand, men jeg ville blot kaste et par perler.

Artiklen fortsætter under banneret

Sven Holme Jensen

Nakskov


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen