Blog
0   4

Sygemeldt

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

For første gang i mit lange lærerliv er jeg sygemeldt i lang tid. Den 23. september brækkede jeg min højre ankel tre steder. Det er en mærkelig periode. Skolen, undervisningen og alle de opgaver, der normalt fylder i ens hverdag, kommer på standby.

Dagsordenen bliver helt anderledes. De ni dage på Kolding sygehus og de to operationer overlod jeg trygt til sygehuspersonalet. De er superdygtige, omsorgsfulde og efterlader mig med en stor tak til og for det danske sygehusvæsen.

Hjemme futtede jeg rundt på en kontorstol i mange uger. Fik besøg fra mit team og andre kollegaer, så jeg har kontakt til mit arbejdsliv.

Snakkede med min chef om vikardækning og har flere gange snakket med vikaren, som har overtaget alt madkundskab på 5. årgang (tre klasser). De arbejdede med Goccok smagekassen. Den 6.klasse jeg har, fik flyttet rundt på skemaet, så de havde dansk. Da jeg stadig er sygemeldt, fortsætter vikaren med madkundskab nu med 5. årgang og 6.klasse. (Håndværk og design er gemt til mig).

Der er kontakt med kommunen. Der er skrevet mål og delmål. Og jo det er meningen at jeg skal tilbage til min arbejdsplads, når jeg kan gå igen. Huske at læse og udfylde skemaer på e.boks.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har været hos egen læge efter en lægeerklæring, flere gange til kontrol på Kolding sygehus – da jeg fik betændelse to gange.

Går til genoptræning.

Begynder at tænke arbejde igen.

Efter vinterferien skal jeg begynde igen på reduceret timetal. I den forbindelse skal der holdes møde med min hjemkommune, min chef og mig.

Skal op i arbejdsgear igen. Nu begynder jeg med blog indlæg, læsning på smag for livets hjemmeside og Helle Brønnum Carlsens ”Grisen. En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling” og udarbejdelse af et evalueringsskema til ”Verdensmål og madkundskab” – som er det, jeg skal begynde at arbejde med efter vinterferien i 6 klasse.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
696 andre er allerede tilmeldt