Debat
0   152

Et godt grin

'Et godt grin' er ifølge Folkeskolen nummer 20 det bedste middel mod stress, og hvor må de i hovedstyrelsen have stresset godt af over fraktion 4's kongresdelegeredes beskedne anmodning om nogle få timers sekretærhjælp om året.

Men tak til de ti hovedstyrelsesmedlemmer, der foruden forståelse for anmodningen også stemte for. Utak til formanden, der ikke kunne forestille sig, hvordan en udefrakommende skulle kunne tage referat fra et møde, hvor der normalt ikke tages beslutninger. En udtalelse, som afslører formandens beskedne interesse for en medlemsgruppes arbejde i foreningen.

Artiklen fortsætter under banneret

Også utak til Folkeskolen, som benytter en 'grinagtig' indfaldsvinkel til emnet og dermed foruden tavshed om den lukkede gruppes pensionsforhold føjer spot til skade.

Forhåbentlig følger den afslappede holdning ikke med, når vore forhandlere for femte gang går ind for kravet om, at tjenestemandspensionen skal følge lønudviklingen, vel vidende at man fire gange før har prioriteret kravet højt - uden resultat.

Elisabeth Jønch-Sørensen

Frederiksberg


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ