Debat
0   151

Forkvinde en spe

Den allerflotteste, fagpolitiske tale på den ekstraordinære kongres leverede Marie Kjeldsen fra de lærerstuderendes kreds.

Applausen var langvarig og kraftig både fra de delegerede og fra tilhørerpladserne, da hun afsagde dødsdom over DLF som pædagogisk 'klappe-kage-forening' til fordel for en markant fagpolitisk ditto.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg vil glæde mig til at kunne stemme direkte på hende som forkvindekandidat, før jeg senest om 11 år forlader skansen. (Ændr venligst delegeretafstemningen snarest).

Inden da håber jeg, at Anni Herforts arvtager vil formå at samle foreningen om det vigtigste for en fagforening: Kampen for bedre løn og arbejdsvilkår for medlemmerne.

Det er fint at have pædagogiske visioner, men i de senere år har disse været udstukket af politikerne i Folketinget, uden at der er fulgt økonomi med til at sikre de fysiske rammer eller kroner til videreuddannelse og bøger/it-programmer.

Folkeskoleloven fra 1993 bliver aldrig gennemført - andet end på papiret!

Folkeskolen og lærerne skal tilbage til staten, som alligevel sætter dagsordenen for virket.

275 kommuner skaber ulige vilkår for både elever og lærere, selv om målet de facto er en slags fælles folkeskole.

Pia Scharffenberg

tillidsrepræsentant i Ballerup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ