Debat

Forkvinde en spe

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den allerflotteste, fagpolitiske tale på den ekstraordinære kongres leverede Marie Kjeldsen fra de lærerstuderendes kreds.

Applausen var langvarig og kraftig både fra de delegerede og fra tilhørerpladserne, da hun afsagde dødsdom over DLF som pædagogisk 'klappe-kage-forening' til fordel for en markant fagpolitisk ditto.

Jeg vil glæde mig til at kunne stemme direkte på hende som forkvindekandidat, før jeg senest om 11 år forlader skansen. (Ændr venligst delegeretafstemningen snarest).

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Inden da håber jeg, at Anni Herforts arvtager vil formå at samle foreningen om det vigtigste for en fagforening: Kampen for bedre løn og arbejdsvilkår for medlemmerne.

Det er fint at have pædagogiske visioner, men i de senere år har disse været udstukket af politikerne i Folketinget, uden at der er fulgt økonomi med til at sikre de fysiske rammer eller kroner til videreuddannelse og bøger/it-programmer.

Folkeskoleloven fra 1993 bliver aldrig gennemført - andet end på papiret!

Folkeskolen og lærerne skal tilbage til staten, som alligevel sætter dagsordenen for virket.

275 kommuner skaber ulige vilkår for både elever og lærere, selv om målet de facto er en slags fælles folkeskole.

Pia Scharffenberg

tillidsrepræsentant i Ballerup