Ekstra kolorit på matematikeksamen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eleverne på Marlborough College, en af Storbritanniens ledende privatskoler, sad bøjet over deres matematikeksamen, mens den vagthavende lærer arbejdede på sin computer og samtidig holdt øje med, at ingen snød.

Men da en af eleverne på et tidspunkt kiggede op, udstødte hun et højlydt gisp. Det var ikke en vanskelig formel, der generede eleven, men derimod de levende billeder af to nøgne kvinder, som på den store tv-skærm bag den vagthavende lærer havde travlt med at undersøge hinandens intimere dele.

Gispet fik også de øvrige elever i lokalet til at se op, og i samlet flok styrtede de alle ud af eksamenslokalet, mens den vagthavende lærer, Richard Jowett, forfjamsket forsøgte at slukke sin computer, der var forbundet til tv-skærmen i eksamenslokalet.

Richard Jowett er nu sygemeldt på ubestemt tid, og eleverne får lov til at tage deres eksamen om uden forstyrrende pornofilm.

Skoleinspektør Edward Gould bekræfter hændelsen, og at den pågældende lærers adfærd nu bliver vurderet. 'Vi undersøger i øjeblikket beskyldninger om uregelmæssig brug af vore computerfaciliteter på skolen', hvisler skoleinspektør Edward Gould ud gennem sine sammenknebne læber.