0   61

Bogvindere

Der trækkes nye glade vindere i folkeskolen.dk's store sommerkonkurrence på alle hverdage. Conni Hesel Poulsen har vundet ugepræmien i den anden konkurrenceuge, Jan Guillous berømmede romanserie om tempelridderen Arn Magnusson, og Birgit Miriam Rasmussen har vundet ugepræmien i den tredje konkurrenceuge, den lækre fotobog 'I Arns fodspor'. Thomas Kjerstein og Poul Gade har vundet Erik Ettrups aktuelle fagbog 'Hvem er afghanerne?'. Merete Futtrup har vundet Frede Bräuners bog om kostens betydning for børns indlæring, 'Kost, Adfærd, Indlæringsevne'. Dorrit Nielsen og Ole Raagaard har vundet Birthe Louise Bugges og Peter Harders bog 'Skolen på frihjul - om lærerrollen og det forsvundne elevansvar'. Winni Aarestrup Brorsbøl har vundet Alexander von Oettingens bog 'Det pædagogiske paradoks', Lars Poort har vundet Jens Nauntoftes bog 'Den globale terrorisme', og Sacha Sørensen har vundet en folkeskolen.dk-taske.

Uanset om man allerede har vundet en præmie, eller man slet ikke har prøvet at deltage i quizzen på www.folkeskolen.dk, kan man stadig nå at klikke sig ind og være med i konkurrencen om flere bogpræmier og om hovedpræmierne, Den Store Danske Encyklopædi og cykler fra Winther Cykler.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet