0   75

Det bliver lettere at låne bøger

'Nu bliver det ikke alene lettere at låne bøger på skolebibliotekerne i Københavns Kommune. Det bliver også lettere og mere effektivt at søge efter netop den bog eller det undervisningsmateriale, elever og lærere er på udkig efter', siger Københavns uddannelses- og ungdomsborgmester Per Bregengaard (Enhedslisten).

Han hentyder til et nyt it-system, som fra november bliver installeret på kommunens 82 skolebiblioteker. Brugerne af det nye it-system, som hedder 'Book It', udstyres med et password, så de hurtigt kan få overblik over, hvilke materialer de har lånt. De kan også forny et lån eller låne nyt via systemet. Samtidig bliver det muligt at reservere materialer til et bestemt tidspunkt - for eksempel til en projektopgave.

Artiklen fortsætter under banneret

Elever og lærere får mulighed for at søge bøger og materiale over internettet både i den enkelte skoles samling, i folkebibliotekernes samling og i Center for Undervisningsmidlers samling. Det nye system vil ikke medføre ekstraudgifter for skolerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet