Debat
0   142

Et svar til Rasmus Høiby

Det morer mig altid, når en læserbrevsskriver bebrejder Folkeskolen, at den 'spilder plads' på andre meninger end brevskriverens egen &¡133; og derpå giver sig i kast med at lægge ord i munden på den, han er uenig med. Det hører med til denne genre at påstå, at brevskriveren er fejlciteret, og at den formastelige i øvrigt ikke aner, hvad han snakker om.

Rasmus Høiby leverede en klassiker af slagsen i nummer 21, da han lod sin fortørnelse gå ud over min Bagsmæk 'Alene og forladt' i nummer 19.

Artiklen fortsætter under banneret

Mine citater af hans udtalelser til Folkeskolen var, naturligvis, ordrette. Da han i flere måneder ikke havde anfægtet gengivelsen af sine udsagn til bladets reporter, måtte jeg gå ud fra, at han havde sagt det, han var citeret for.

Nu er jeg glad for at erfare, at han alligevel ikke havde udtrykt sig så ynkeligt. Til gengæld kan jeg berolige ham med, at jeg har arbejdet flere år for den danske folkeskole, end han har leveår, og faktisk kender den ganske godt.

Niels Holst

Jystrup Midtsjælland


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen