Blog
0   5

Godt nytår.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så er vi igang igen.

Så er vi tilbage igen og godt igang rundt omkring i landet. Jeg håber I alle har nydt juleferien.

 

Mange af os skal snart fejre at vi har gået i skole i 100 dage. På min skole er vi i børnehaveklassen allerede igang med et arbejdshæfte, hvor eleverne hver dag det næste stykke tid, skal tegne 10 ting, og når hæftet er færdigt, har de hver især har tegnet 100 ting. VI taler så om hver gang de har tegnet 10 ting, hvor mange de så ialt har tegnet og hvor mange de mangler før end de har tegnet 100.

I næste uge vil jeg komme med lidt tips til, hvordan man mere kan arbejde med 100 på 100 dags dagen.

Artiklen fortsætter under banneret

En anden ting der nærmer sig for os børnehaveklasseleder er generalforsamlingerne i vores kredstyrelser.  Her på Bornholm har vi i næste uge, og en af de ting, jeg vil tage op er spørgsmålet om, hvordan vi sikrer os at blive husket nu, hvor vi desværre ikke længere har en børnehaveklasseleder repræsenteret i DLF's hovedstyrelse. Det er virkelig ærgeligt. Mit håb er, at I også tager spørgsmålet op og at vi de næste 4 år indtil der er valg igen, bliver ved med at gøre opmærksomme på os og på det ufattelige vigtige arbejde vi gør i børnehaveklassen. 

 

På gensyn i næste uge.

Hilsner

Pernille

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt