Debat
0   153

Hvad skal man tro

Efter at store dele af Danmarks Lærerforening i over to måneder har været i oprør over den aftale om 'endelig afregning' for den såkaldte 93-gruppes pensionsproblemer, Anni Herfort personligt har forhandlet ind i overenskomsten, meddeler formanden på møde med de forsamlede kredsformænd i København forleden, at det hele beror på en misforståelse. Der har hele tiden kun været tale om afregning for en langt mindre del af det samlede problemkompleks.

Når dette ejendommelige hændelsesforløb skal forklares, kan jeg kun få øje på disse tre muligheder: Enten har formanden hele tiden vidst dette, hvorefter man må undres over, at hun har holdt det hemmeligt og passivt tilladt denne heftige storm i et glas vand.

Artiklen fortsætter under banneret

Eller også har hun ikke vidst det hele tiden, hvorefter man må konkludere, at formanden under de specielle forhandlinger har godkendt noget, hun ikke selv forstod. Endelig kan formandens nye udlægning af den 'endelige afregning' være udtryk for politisk ønsketænkning, der i så fald vil blive afvist af arbejdsgiverne, idet de henholder sig til den nøgne aftaletekst.

Hvad skal man tro? Vælg selv.

Ernst Øxner

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ