Debat

Både ja og nej

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er enig med de mange læserbreve, som udtrykker kritik af det specielle forlig, som Anni Herfort har indgået med arbejdsgiverne.

Hun skriver i sidste nummer af Folkeskolen: 'Det var min opgave at vurdere, om det, vi kunne opnå ved forhandling med arbejdsgiverne, ville være bedre, end hvad vi kunne forvente i et mæglingsforslag'.

Normalt er det hovedstyrelsen, der giver mandater til at indgå forlig. Ved selv, uden om hovedstyrelsen, at indgå forlig på det specielle område har formanden ikke givet hovedstyrelsen mulighed for at tage politisk stilling. Derfor er det formandens ansvar, at DLF har indgået forlig.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

At Anni har sagt samlet nej til Overenskomst 02, ændrer ikke ved det forhold. Det må kongressen så forholde sig til den 3. juni.

John Illum

medlem af DLF's hovedstyrelse

Powered by Labrador CMS