Debat
0   157

Både ja og nej

Jeg er enig med de mange læserbreve, som udtrykker kritik af det specielle forlig, som Anni Herfort har indgået med arbejdsgiverne.

Hun skriver i sidste nummer af Folkeskolen: 'Det var min opgave at vurdere, om det, vi kunne opnå ved forhandling med arbejdsgiverne, ville være bedre, end hvad vi kunne forvente i et mæglingsforslag'.

Artiklen fortsætter under banneret

Normalt er det hovedstyrelsen, der giver mandater til at indgå forlig. Ved selv, uden om hovedstyrelsen, at indgå forlig på det specielle område har formanden ikke givet hovedstyrelsen mulighed for at tage politisk stilling. Derfor er det formandens ansvar, at DLF har indgået forlig.

At Anni har sagt samlet nej til Overenskomst 02, ændrer ikke ved det forhold. Det må kongressen så forholde sig til den 3. juni.

John Illum

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen