Debat
0   134

Formanden taler udenom

Formanden har i sidste nummer af Folkeskolen svaret på en række indlæg vedrørende Overenskomst 02, herunder et fra faglig klub Engskolen. At formanden har skullet svare, har i øvrigt forsinket indlægget en uge. På denne baggrund virker det endnu mere mærkeligt, at formanden i den grad taler udenom.

Formanden har udtalt, at hun står ved det specielle forlig og må derfor også stå til ansvar for indholdet.

Artiklen fortsætter under banneret

Der siges nu, at 'til fuld og endelig afregning' ikke betyder til fuld og endelig afregning for alle forhold omkring 93-gruppen. Dette forhold glæder jeg mig til at se arbejdsgiverne bekræfte.

Omkring arbejdstidsaftalen skriver formanden, at hun vurderede, at der ikke var mulighed for konfliktret midt i overenskomstperioden. Vi har ikke kritiseret den manglende konfliktret midt i perioden, men det forhold, at hvis man ikke kan blive enige, kører den gamle aftale videre. Her har vi kritiseret, at formanden ikke stod ved, hvad hun sagde på kongressen i efteråret.

Jeg kan endvidere stadigvæk konstatere, at der allerede nu er ændret i arbejdstidsaftalen - entydigt til arbejdsgivernes fordel.

Derudover er det et faktum, at formanden, og et hovedstyrelsesflertal, sagde nej til at bruge centrale midler på en annoncekampagne. Et nej, der var begrundet

i behagehensyn til Poul Winckler og de andre KTO-organisationer (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte). På dette punkt taler formanden også udenom.

Andreas Bang

Valby


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ