Debat

Marken skal blomstre

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Round up ville fjerne overenskomsten!

Der skulle bruges store mængder af ukrudtsmidlet for at fjerne tidslerne og det andet ukrudt i overenskomsten.

Men ikke mere ynk!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi skal have 'marken' til at blomstre. Frem med kunstgødningen - Lad kongressen komme til orde - Nu skal der tages fat om nældens rod!

Vi må udnytte den flotte medlemsopbakning fremadrettet.

Medlemmerne ville ikke acceptere, at revisionen/ændringen af arbejdstidsaftalen blot blev udskudt.

Medlemmerne ville ikke acceptere den endegyldige pensionsafregning for 93-gruppen.

Medlemmerne vil ikke finde sig i, at udemokratiske afstemningsregler trækker en nedstemt overenskomst ud over hovedet på dem.

Kongressen - medlemmernes talerør - må nu først forklare hovedstyrelsens flertal, at dette 'historiske nej' var et alvorligt nej.

Der må på kongressen lægges konstruktive strategier, så medlemmerne oplever, at de er blevet hørt og får resultater at se.

Tak til Århus Lærerforening for jeres initiativ med kongresindkaldelsen og ikke mindst tillykke med, at det lykkedes at samle det fornødne antal delegerede.

Per Sand Pedersen

medlem af DLF's hovedstyrelse

Powered by Labrador CMS