Debat
0   166

Troværdighed

Jens Færk, formand for Lederforeningen, svarer på mit indlæg i Folkeskolennummer 18 om skoleledere, der lydigt magtede at producere baglæns belastende personalebedømmelse om en fyringstruet tillidsrepræsentant, da det blev forlangt af arbejdsgiveren.

Men når Jens Færk glider af og tillige nævner, at jeg blander æbler og pærer, så nødes jeg til på kort og kontant form at gentage mit budskab:

Artiklen fortsætter under banneret

1) Kongeloven af 1665, som ellers skulle gælde uimodsigeligt 'til ævig tiid', har været højsalig fra midten af for-forrige århundrede.

2) Baglæns og forlangt personalebedømmelse modarbejder direkte ledernes troværdighed blandt lærere samt følgelig hos DLF, og Lederforeningen positionerer selv egen mås i klaskehøjde, medmindre man konkret, utvetydigt og kategorisk afviser sligt.

Lad mig i øvrigt ønske Lederforeningen held og lykke med den troværdighedsudviklende indsats.

Sven Holme Jensen

Nakskov

samsoee@get2net.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen