Debat

Troværdighed

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jens Færk, formand for Lederforeningen, svarer på mit indlæg i Folkeskolennummer 18 om skoleledere, der lydigt magtede at producere baglæns belastende personalebedømmelse om en fyringstruet tillidsrepræsentant, da det blev forlangt af arbejdsgiveren.

Men når Jens Færk glider af og tillige nævner, at jeg blander æbler og pærer, så nødes jeg til på kort og kontant form at gentage mit budskab:

1) Kongeloven af 1665, som ellers skulle gælde uimodsigeligt 'til ævig tiid', har været højsalig fra midten af for-forrige århundrede.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

2) Baglæns og forlangt personalebedømmelse modarbejder direkte ledernes troværdighed blandt lærere samt følgelig hos DLF, og Lederforeningen positionerer selv egen mås i klaskehøjde, medmindre man konkret, utvetydigt og kategorisk afviser sligt.

Lad mig i øvrigt ønske Lederforeningen held og lykke med den troværdighedsudviklende indsats.

Sven Holme Jensen

Nakskov

samsoee@get2net.dk

Powered by Labrador CMS