Debat

Hvem skal nu betale

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så blev det alligevel et ja til Overenskomst 02. Man må jo sende en venlig tanke til Poul Winckler, han må være en glad mand i dag - og dog. Jeg har svært ved at se, hvordan en chefforhandler kan være glad for en overenskomst, hvor 94,5 procent af de lærere, der valgte at stemme, har stemt imod. Det er vist det, man kalder klar tale. Lige så klare er konsekvenserne af Overenskomst 02, herunder at vi må se en nedgang i vores realløn, samt at arbejdstidsaftalerne kan forlænge overenskomstperioden i tilfælde af manglende enighed om en ny aftale. Jeg vil gerne vide, hvem der skal betale, så jeg ikke går ned i løn, fordi vi nu får en overenskomst, vi ikke vil have?

Ethan Jordan

København

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler